D'N TIMMER

OVER ONS

INFO OVER ONS

Wij zijn Yannick en Laura, de uitbaters van dit eetcafé. Het is geopend op 16 augustus 2019 onder de naam Eetcafé D'n Timmer. Wij heten u van harte welkom!

GESCHIEDENIS VAN HET GEBOUW

De oudste functie van het gebouw die nog gekend is door de buurtbewoners was een frituur. Deze heette Frituur Lisette en was opgericht door de grootouders van Yannick, Lisette Vandeboer en Jacky Timmermans. Hierdoor werd de locatie een bekende culinaire uitvalshoek voor velen. Na enkele tussenfases werd deze zaak overgenomen door Laura en Yannick die het D'n Timmer doopten ter ere van de familie Timmermans en hun historiek met het gebouw.

INFO OVER ONS EETCAFE

Het is een eetcafé met culinaire keuzes voor zowel jong als oud. Het gevarieerde menu wordt daarboven nog eens zelf klaargemaakt door de uitbaters. Dankzij de actieve spaarkas is er iedere maand wel iets te doen, maar buiten de spaarkas worden er nog andere activiteiten georganiseerd voor de klanten.

De faciliteit heeft een capaciteit van ongeveer 50 personen, deze kunnen zich zowel binnen als buiten op het terras plaatsnemen en er kan ook gereserveerd worden voor feestjes & vergaderingen.